EMS-Trainer gdje kupiti, cijena u ljekarnama

EMS-Trainer gdje kupiti, cijena u ljekarnama
5 (100%) 1 vote

EMS-Trainer-hrEMS-Trainer je novi tehnološki alat ili trener mišića koji zamjenjuje treninge snage u teretanama. Uz pomoć ovog novog učinkovitog uređaja biti ćete u mogućnosti ukloniti potkožne masnoće i također istrenirati trbušne mišiće. Moći ćete reći NE pretplatama u teretanama koje su skupe i često vas iscrpe. Ako želite postići svoju figuru iz snova sa samo 20 – 25 minuta treninga mišića po relativno niskoj cijeni, onda je EMS pojas vaš najbolji izbor. Uštediti će vam mnogo vremena, jer nećete više morati trošiti 2 – 3 sata na treninge u teretani. Jednom kada ga stavite, gotovo je nevidljiv, a i u jednu ruku sladak.

Korištenje ovog uređaja konzistentno može poboljšati cirkulaciju krvi u svim mišićima i tkivima vašeg tijela. Uklanjanje masti je doista poboljšano uz korištenje ovog trenera za mišiće. Koži se vraća elastičnost i ljepši izgled. Također, radi se toniranje mišića što dovodi do postizanja oblika tijela iz snova. Nakon trudnoće možete povratiti savršen izgled uz korištenje ovog trenera mišića. Međutim, ako ste trudni ili patite od bilo kakvih kroničnih bolesti, preporuka je da se prvo posavjetujete sa svojim liječnikom prije korištenja uređaja.
Kupiti EMS-Trainer s 50% popusta*na službenoj web stranici

Kako funkcionira EMS-Trainer?

Trener mišića trenira vaše mišiće samo 20 minuta i postiže jednake rezultate kao da ste proveli sate u teretani. Napravljeno je nekoliko istraživanja i kliničkih ispitivanja prije izuma uređaja. Postoji nekolicina pozitivnih recenzija kupaca na Internet stranici proizvođača koje dokazuju autentičnost uređaja. EMS-Trainer djeluje kroz električne naboje na vaše mišiće što ih na kraju tjera na stezanje. Za razliku od vježbi koje stimuliraju vaše mišiće kroz mozak, ovaj uređaj stimulira vaše trbušne mišiće putem živaca, tako kažu istraživači.

Kada se uređaj uključi, trbušni se mišići počinju stezati što rezultira uklanjanjem masnoća i toniranjem mišića. Povećava se cirkulacija krvi u mišićima i tkivima, posebno u području abdomena. Pojedinac može izgubiti značajnu količinu tjelesne masti uz korištenje ovog uređaja. Možete izgubiti otprilike 8 – 10 kg težine u samo mjesec dana korištenja ovog uređaja. Ne morate provoditi sate i sate u teretani kako biste ostvarili takve rezultate. Većina ljudi koji se upišu u teretanu ponekad trpe povrede nakon treninga. Međutim, s EMS pojas, malo je vjerojatno da ćete tako nešto doživjeti.

Sastav EMS pojas

Ideja pojas EMS-Trainer-a rodila se iz čiste tehnologije i dugogodišnjih istraživanja sportske medicine i fizičke obuke. Sve su komponente dobro istražene kako bi se osigurao najbolji ishod. Komponente se dobro međusobno uklapaju kako bi se postigao najbolji rezultat.

EMS pojas sastoji se od 6 glavnih komponenti. To su sljedeće:

 • Veliki jastučić za trbuh
 • Tri mekana hidrogelna jastučića
 • Dva mala jastučića koja možete koristiti za noge i ruke

U kutiji se također nalaze 3 upravljačke ploče – Upravljačka ploča se zakači na 3 jastučića u isto vrijeme. EMS-Trainer treba 2 AAA baterije za početak rada. Međutim, one ne dolaze u originalnom paketu već se moraju naknadno kupiti.

Gore navedene komponente ne daju neželjene nuspojave, već samo pozitivne rezultate.

Kupiti EMS-Trainer s 50% popusta*na službenoj web stranici

Upute za uporabu EMS-Trainer

U nastavku pročitajte upute za korištenje ovog trenera za mišiće:

 • Stimulator mišića mora biti rastegnut oko struka, osiguravajući da manji jastučići koji se nalaze na obje strane sjednu na meko područje trbušnih mišića između kukova i rebara.
 • Pojas mišićnog stimulatora treba pričvrstiti kopčom i učvršćivačem kako bi se držao na mjestu
 • Prekidač na EMS pojasu treba uključiti pomoću prekidača koji se nalazi na prednjoj ploči uređaja
 • Intenzitet stimulatora mišića može se podesiti pomoću gumba „strelica“ na njemu, što podešava razinu toniranja.
 • Stimulator mišića mora raditi na vašim mišićima 20 – 25 minuta dnevno, 5 puta tjedno ukoliko ste početnik.
 • Uređaj bi trebao biti isključen nakon što prođete kroz period stimulacije trbušnih mišića ili sesije

hr-EMS-Trainer

Uređaj se treba čuvati van dohvata djece kako bi se izbjeglo oštećenje ili uništavanje. Budući da uređaj nije kompliciran i ne može vam naškoditi, možete ga koristiti bez recepta liječnika.

Pratite napredak koji postižete korištenjem uređaja

Gdje kupiti EMS pojas u Hrvatski i ljekarnama

Najbolje mjesto za kupnju proizvoda je službena stranica.  Postoji nekoliko prednosti kupnje putem službene stranice. Neke od njih su mogućnost da dobijete proizvod po posebnoj cijeni i da uživate uz besplatnu dostavu na kućnu adresu. Razlog zašto ne biste trebali kupovati sa Internet stranica, farmaceutskih udruženja i ostalih trgovina je taj što možete naletjeti na lažne uređaje koji vam neće donijeti dobre rezultate.

U nastavku pročitajte korake kako naručiti uređaj:

 • Ispunite obrazac za narudžbu na Internet stanici koji zahtjeva od vas unos imena, mjesta stanovanja, telefonski broj i adresu e-pošte
 • Pričekajte da vam se javi agent za korisničku podršku kako bi potvrdio vaše podatke
 • Možete odabrati plaćanje proizvoda online ili po primitku
 • Uređaj dobivate nekoliko dana nakon narudžbe

EMS-Trainer cijena

Pojas EMS-Trainer vrlo je pristupačan u usporedbi s drugim sličnim uređajima na tržištu koje ne osiguravaju odlične rezultate kao on. Dobiti ćete 50 posto popusta na originalnu cijenu. Originalna cijena iznosi 598,00 kn, ali uz popust cijena je samo 299,00 kn. Nova cijena neće biti dugo dostupna stoga naručite svoj paket što prije.

Mišljenja EMS pojas Forum

Kristina, 28, iz Rumunjske ima za reći:

‘’ Imala sam viška kilograma pa mi je bilo teško sudjelovati u sportskim aktivnostima. Međutim, sa EMS pojas, izgubila sam skoro 8 kg u prvom mjesecu korištenja. Iako, još uvijek imam poprilično za napraviti u čemu će mi, nadam se, pomoći ovaj uređaj.’’

forum-EMS-Trainer

Marina, 32, iz Škotske, ima za reći:

‘’Kada vodite sjedeći način života, ne postoji ništa bolje od ovog pojasa ili trenera. Trener mišića je bio moj spasitelj jer mi je pomogao da izgubim mnogo masnoće u samo nekoliko tjedana korištenja. Nemam niti jedno negativno iskustvo s ovim uređajem, već samo prednosti.’’

EMS-Trainer-forum
Kupiti EMS-Trainer s 50% popusta*na službenoj web stranici

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: