EMS-Trainer κριτικες. Τιμή στην φαρμακει

EMS-Trainer κριτικες. Τιμή στην φαρμακει
5 (100%) 1 vote

Το ζώνης EMS-Trainer για αδυνάτισμα είναι ένα νέο τεχνολογικό εργαλείο ή ένας μυϊκός προπονητής που EMS-Trainer-grαντικαθιστά την εκπαίδευση δύναμης στα γυμναστήρια. Με την βοήθεια αυτής της νέας αποτελεσματικής συσκευής, μπορείτε να κάψετε υποδόριο λίπος και επίσης εκπαιδεύει τους κοιλιακούς μύες. Θα πείτε όχι στις συνδρομές στο γυμναστήριο που είναι ακριβές και μερικές φορές σας αφήνουν εξαντλημένους. Αν θέλετε να πετύχετε την φιγούρα των ονείρων σας με περίπου 20-25 λεπτά μυϊκής γυμναστικής με ένα σχετικά μικρό κόστος, τότε η καλύτερη επιλογή σας είναι το ζώνης EMS. Σας γλιτώνει πολύ χρόνο καθώς δεν θα ξοδεύετε 2-3 ώρες στο γυμναστήριο πια. Όταν τοποθετείται, φαίνεται σχεδόν αόρατο, και επίσης χαριτωμένο.

Η χρήση αυτής της συσκευής τακτικά βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε όλους τους μύες και τους ιστούς του σώματός σας. Η καύση λίπους βελτιώνεται πραγματικά με την χρήση του μυϊκού προπονητή. Η ελαστικότητα του δέρματος επιδιορθώνεται, όπως επίσης και η εμφάνισή του. Υπάρχει επίσης ενίσχυση του μυϊκού τόνου, που οδηγεί στην επίτευξη του ονειρικού σχήματος του σώματος. Μετά την εγκυμοσύνη, θα έχετε το τέλειο σχήμα σώματος χρησιμοποιώντας αυτόν τον μυϊκό προπονητή. Ωστόσο, αν είστε έγκυος ή υποφέρετε από κάποια χρόνια ιατρική πάθηση, προτείνεται ιδιαίτερα να μιλήσετε με τον γιατρό σας πριν δοκιμάσετε αυτό το πακέτο.
Αγορά EMS-Trainer με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Πώς λειτουργεί το EMS-Trainer

Ο μυϊκός προπονητής λειτουργεί στους μύες σας σε μόλις 20 λεπτά για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σύγκριση με το να ξοδεύετε ώρες σε μαθήματα γυμναστηρίου. Έχουν γίνει πολλές έρευνες και κλινικές δοκιμές πριν εφευρεθεί η συσκευή. Υπάρχουν αρκετές θετικές κριτικές στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή που αποδεικνύει την αυθεντικότητα της συσκευής. Το EMS Trainer λειτουργεί ενεργοποιώντας ηλεκτρικά τους μύες σας και κάνοντάς τους να συσπούνται. Σε αντίθεση με τις ασκήσεις που θα ενισχύσουν τους μύες σας μέσω του μυαλού σας, αυτή η συσκευή ενεργοποιεί τους κοιλιακούς μύες μέσω των νεύρων σύμφωνα με τους ερευνητές.

Όταν η συσκευή ανάβει, οι κοιλιακοί μύες αρχίζουν να συσπόνται και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το να καίγεται το λίπος και να τονώνονται οι μύες. Υπάρχει μια αύξηση στην κυκλοφορία του αίματος στους μύες και τους ιστούς και ειδικά στην κοιλιακή περιοχή. Το άτομο μπορεί να χάσει σημαντική ποσότητα σωματικού λίπους με την χρήση της συσκευής. Μπορείτε να χάσετε 8-10 κιλά βάρους σε περίπου έναν μήνα χρήσης της συσκευής. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα. Οι περισσότεροι προπονητές που γράφονται σε γυμναστήρια συχνά υποφέρουν τραύματα μετά τις εκπαιδευτικές τους συνεδρίες. Ωστόσο, δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βιώσετε το ίδιο με αυτόν τον προπονητή.

Συστατικά του ζώνης EMS. Παρενεργειες

Το ζώνης EMS Trainer γεννήθηκε από αγνή τεχνολογία και μετά από πολλά χρόνια έρευνας στην αθλητική ιατρική και την φυσική εκπαίδευση. Τα μέρη του έχουν ερευνηθεί πολύ για να εξασφαλιστεί ότι θα δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα μέρη ταιριάζουν καλά για να παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το EMS Trainer αποτελείται από έξι βασικά μέρη.

Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Ένα μεγάλο μπλοκ για το στομάχι
 • Τρία απαλά μπλοκ hydrogel
 • Δύο μικρά μπλοκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα πόδια και τα χέρια σας

Υπάρχουν επίσης 3 πίνακες ελέγχου που βρίσκονται στο κουτί – Ο πίνακας ελέγχου θα ενωθεί στα τρία μπλοκ ταυτόχρονα. Ο προπονητής θα χρειαστεί 2 μπαταρίες ΑΑΑ για να ξεκινήσει την εκπαίδευση. Ωστόσο, αυτές δεν βρίσκονται στο αρχικό κουτί αλλά πρέπει να αγοραστούν

Τα παραπάνω μέρη δεν έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες αλλά μόνο θετικά αποτελέσματα.

Αγορά EMS-Trainer με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Οδηγίες για τη χρήση του EMS-Trainer

Ελέγξτε παρακάτω για τις οδηγίες χρήσης του μυϊκού προπονητή:

 • Ο μυϊκός τονωτής πρέπει να απλωθεί γύρω από την μέση σας για να εξασφαλιστεί ότι τα μικρότερα μπλοκ που είναι στις δύο πλευρές βρίσκονται πάνω στην μαλακιά περιοχή των κοιλιακών μυών ανάμεσα στα οστά των γοφών και των πλευρών.
 • Η ζώνη του μυϊκού τονωτή πρέπει να σφίγγει με το άγκιστρο για να κρατιέται στην θέση της
 • Το κουμπί διακόπτης στην ζώνη EMS σας πρέπει να ανοίξει χρησιμοποιώντας το κουμπί διακόπτη που βρίσκεται στον μπροστινό πίνακα της συσκευής
 • Η ένταση του μυϊκού τονωτή μπορεί να προσαρμόζεται χρησιμοποιώντας τα κουμπιά «βέλη» πάνω τους για να ρυθμίζεται το επίπεδο ενεργοποίησης.
 • Ο μυϊκός τονοτής πρέπει να επιτραπεί να λειτουργεί στους μύες σας για 20-25 λεπτά την ημέρα, και πέντε φορές την εβδομάδα αν είστε αρχάριος.
 • Αυτή η συσκευή πρέπει να κλείσει μόλις έχετε τελειώσει με την περίοδο ή συνεδρία τόνωσης των κοιλιακών μυών σας

gr-EMS-Trainer

Η συσκευή πρέπει να κρατιέται μακριά από τα παιδιά για να αποφύγετε ζημιά ή καταστροφή. Καθώς η συσκευή δεν είναι πολύπλοκη και δεν θα σας βλάψει, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε χωρίς συνταγή γιατρού.

Ελέγξτε την πρόοδο που θα έχετε με την χρήση της συσκευής

Πώς να αγοράσετε ζώνης EMS στην Ελλάδα

Το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε το προϊόν θα ήταν η επίσημη ιστοσελίδα. Υπάρχουν πολλά οφέλη όταν αγοράζετε από την επίσημη ιστοσελίδα. Κάποια είναι ότι μπορείτε να έχετε μείωση στην τιμή και επίσης μπορείτε να απολαύσετε μία δωρεάν παράδοση στο σπίτι σας όταν παραγγείλετε την συσκευή. Ο λόγος που δεν πρέπει να αγοράζετε από ηλεκτρονικά μαγαζιά, φαρμακευτικά καταστήματα, και άλλα μαγαζιά είναι ότι μπορεί να λάβετε μια ψεύτικη συσκευή που δεν θα σας παρέχει κανένα καλό αποτέλεσμα.

Ελέγξτε παρακάτω για τα βήματα πάνω στο πώς να παραγγείλετε την συσκευή:

 • Συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας στην ιστοσελίδα που απαιτεί να βάλετε το όνομά σας, την τοποθεσία κατοικίας, το τηλεφωνικό αριθμό, και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Περιμένετε για τον υπάλληλο εξυπηρέτησης πελατών να επιβεβαιώσει τα στοιχεία σας
 • Μπορείτε να διαλέξετε να πληρώσετε για το προϊόν διαδικτυακά ή όταν το παραλάβετε
 • Παίρνετε την συσκευή μερικές μέρες μετά από την παραγγελία

Τιμή του EMS-Trainer στην φαρμακει

Το EMS Trainer για αδυνάτισμα έχει πολύ λογική τιμή σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες συσκευές στην αγορά που δεν είναι εφικτό να παρέχουν καλά αποτελέσματα. Υπάρχει μια έκπτωση 50 τοις εκατό στην αρχική τιμή. Η αρχική τιμή είναι 78 €, αλλά λόγω της έκπτωσης, η τιμή είναι τώρα 39 €. Η νέα τιμή δεν θα είναι διαθέσιμη για πολύ οπότε θα έπρεπε να είστε γρήγοροι για να παραγγείλετε για εσάς ένα πακέτο.

Σχολια ζώνης EMS κριτικες

Η Cristina, 28 χρονών, από την Ρουμανία, είχε αυτό να πει:

«Είχα περισσευούμενο βάρος και έτσι ήταν δύσκολο για εμένα να συμμετέχω σε αθλητικές δραστηριότητες. Ωστόσο, με το ζώνης EMS για αδυνάτισμα, έχασα μέχρι 8 κιλά στον πρώτο μήνα. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα πολύ λίπος για να χάσω, πιστεύω ότι με την βοήθεια της συσκευής, όλα θα πάνε καλά».

otzyvy-EMS-Trainer

Η Marine, 32 ετών, από την Σκοτία, είχε αυτό να πει:

«Όταν ζεις πάντα μια καθιστική ζωή, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτόν τον κορσέ ή προπονητή. Ο μυϊκός προπονητής ήταν ο σωτήρας μου καθώς με βοήθησε να χάσω περισσότερο λίπος σε μερικές μόνο εβδομάδες χρήσης του. Δεν έχω ούτε ένα αρνητικό για αυτήν την συσκευή, μόνο οφέλη».

EMS-Trainer-otzyvy
Αγορά EMS-Trainer με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: