EMS-Trainer izkušnje, forum, mnenja

EMS-Trainer izkušnje, forum, mnenja
5 (100%) 1 vote

EMS-Trainer za izgubo teže je novo tehnološko orodje ali trener mišic, ki nadomešča trening za moč v telovadnicah. EMS-Trainer-slS pomočjo te nove učinkovite naprave boste lahko pokurili podkožno maščobo in tudi trenirali trebušne mišice. Ne boste telovadili v telovadnicah, ki so drage in vas včasih pustijo izčrpane. Če želite doseči sanjsko postavo s približno 20 – 25 minutami treninga mišic po relativno nizkih stroških, potem je vaša najboljša izbira pas EMS. Prihrani vam veliko časa, saj ne boste več porabili 2-3 ur za trening v telovadnici. Ko je postavljen, je videti skoraj neviden in zelo simpatičen.

Dosledna uporaba te naprave izboljšuje prekrvavitev vseh mišic in tkiv vašega telesa. Z uporabo tega trenerja za mišice se resnično izboljša izgorevanje maščobe. Obnavlja se elastičnost kože in njen videz. Pride tudi do toniranja mišic, ki vodi do doseganja sanjske postave. Po nosečnosti lahko z mišičnim trenerjem dobite popolno postavo. Vendar, če ste noseči ali imate kakršnokoli kronično zdravstveno stanje, je zelo priporočljivo, da se posvetujete s svojim zdravnikom, preden poskusite s tem paketom.
Kupi EMS-Trainer z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kako deluje pas EMS?

Trener mišic v pimerjavi z večurnim treningom v telovadnici vaše mišice razgiba v samo 20 minutah, da prinese želeni rezultat. Pred izumom naprave je bilo opravljenih več raziskav in kliničnih preskušanj. Na spletni strani proizvajalca je veliko pozitivnih ocen, ki dokazujejo pristnost naprave. EMS Trainer deluje tako, da električno stimulira vaše mišice in jih sčasoma pokrči. V nasprotju z vajami, ki bodo stimulirale vaše mišice skozi možgane, ta naprava stimulira vaše trebušne mišice preko živca.

Ko je naprava vklopljena, se trebušne mišice začnejo krčiti, kar povzroči izgorevanje maščob in napenjanje mišic. Zlasti se povečuje prekrvavitev mišic in tkiv v trebušnih predelih. Posameznik lahko z uporabo te naprave izgubi veliko telesne maščobe. Lahko izgubite približno 8-10 kg teže v približno enem mesecu uporabe naprave. Za doseganje teh rezultatov ni treba preživeti več ur v telovadnici. Večina posameznikov, ki se včlanijo v telovadnico, včasih trpi zaradi poškodb po treningu. Vendar pa je malo verjetno, da boste doživeli enako izkušnjo s tem trenerjem.

Sestavine EMS-Trainer

Pas EMS je nastal iz čiste tehnologije in iz več let raziskav športne medicine in fizičnega treniranja. Komponente so bile dobro raziskane, da bi zagotovili, da vam dajejo najboljši rezultat. Komponente se dobro prilegajo, da zagotovijo najboljše rezultate.

Pas EMS Trainer za izgubo teže je sestavljen iz šestih glavnih komponent.

Vključujejo naslednje:

 • Velika blazinica za trebuh
 • Tri mehke hidrogelne blazinice
 • Dve majhni blazinici, ki ju lahko uporabite za noge in roke

V škatli so tudi 3 nadzorne plošče – Nadzorna plošča bi bila pritrjena na tri blazinice hkrati. Za začetek vadbe bi trener potreboval 2 AAA bateriji. Vendar pa te niso vključene v originalni embalaži, ampak jih je treba kupiti posamezno.

Zgornje sestavine ne dajejo neželenih stranskih učinkov, ampak samo pozitivne rezultate.

Kupi EMS-Trainer z 50% popustom*na uradni spletni strani

Navodila za uporabo pas EMS

Spodaj si oglejte navodila za uporabo trenerja mišic:

 • Stimulator mišic je treba raztegniti okoli pasu in zagotoviti, da manjše blazinice, ki so na obeh straneh, ležijo na mehkem predelu trebušnih mišic med kosti in rebri.
 • Pas mišičnega stimulatorja mora biti pritrjen s kavljem in sponko, da se ga ohrani na mestu
 • Stikalo na EMS pasu mora biti vklopljeno s stikalnim gumbom, ki se nahaja na nadzorni plošči na sprednjem delu naprave
 • Intenzivnost mišičnega stimulatorja se lahko prilagodi z uporabo ‘puščic’ na njem, ter tako nastavite raven toniranja.
 • Stimulatorju mišic je treba dovoliti, da dela na vaših mišicah 20-25 minut na dan, in petkrat na teden, če ste začetnik.
 • Napravo je treba izklopiti, ko prenehate s stimulacijskim treningom na trebušnih mišicah

sl-EMS-Trainer

Napravo shranjujte izven dosega otrok, da se izognete poškodbam ali kvarjenju. Ker pripomoček ni zapleten in vam ne bo škodoval, ga lahko uporabljate brez recepta zdravnika.

Spremljajte napredek, ki ste ga deležni pri uporabi naprave

Kje kupiti EMS-Trainer v Slovenija

Najboljše mesto za nakup izdelka bi bila uradna spletna stran. Obstaja več prednosti pri nakupu na uradni spletni strani. Nekatere so, da ste lahko dobili izdelek po znižani ceni in prejeli brezplačno dostavo na dom, ko naročite napravo. Razlog, zakaj ne smete kupovati v spletnih trgovinah, lekarnah in drugih mestih je, da lahko dobite ponarejeno napravo, ki vam ne bo prinesla dobrih rezultatov.

Spodaj si oglejte navodila za naročanje naprave:

 • Izpolnite naročilnico na spletni strani, ki zahteva, da vnesete svoje ime, kraj bivanja, telefonsko številko in e-poštni naslov
 • Počakajte, da agent za podporo strankam potrdi vaše podatke
 • Lahko se odločite za plačilo izdelka prek spleta ali ob prejemu
 • Napravo dobite nekaj dni po naročilu

Pas EMS cena

Pas EMS-Trainer je zelo cenovno dostopen v primerjavi z drugimi podobnimi napravami na trgu, ki pa ne morejo zagotoviti odličnih rezultatov. Na voljo je 50-odstotni popust na prvotno ceno. Prvotna cena znaša 78 EUR, vendar je zaradi popusta cena trenutno 39 EUR. Nova cena ne bo na voljo za daljši čas, zato pohitite z nakupom paketa.

Mnenje EMS-Trainer Izkušnje

Cristina, 28 let, iz Romunije je povedala:

“Bila sem predebela zato mi je bilo težko sodelovati v športnih dejavnostih. Vendar sem z Pas EMS za izgubo teže v prvem mesecu izgubila do 8 kg. Čeprav imam še nekaj maščobe, ki se je želim znebiti, mislim, da s pomočjo te naprave to ne bo problem.”

mnenja-EMS-Trainer

Marine, 32 let, iz Škotske pravi:

“Če vedno živiš sedeči način življenja, ni nič boljšega od tega korzeta ali trenerja.” Trener mišic je bil moj rešitelj, saj mi je v nekaj tednih pomagal izgubiti več maščobe. Nimam nobenega negativnega mnenja o tej napravi, saj nudi samo prednosti. “

EMS-Trainer-mnenja
Kupi EMS-Trainer z 50% popustom*na uradni spletni strani

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: