EMS-Trainer мнения. Цена в аптеките

EMS-Trainer мнения. Цена в аптеките
5 (100%) 1 vote

Колан EMS-Trainer за загуба на тегло е ново технологично устройство, или мускулен треньор, което заменя EMS-Trainer-bgсиловите тренировки в фитнес залата. С помощта на това ново ефективно устройство, можете да изгорите излишната подкожна мастна тъкан и да тренирате коремните си мускули. Кажете “не” на абонаментите за фитнес, които са скъпи и понякога Ви изтощават. Ако искате да постигнете мечтаната фигура с около 20-25 минути тренировка на мускулите на сравнително ниска цена, тогава се възползвайте от колан EMS. Устройството спестява много време и вече няма да прекарвате по 2-3 часа, за да тренирате в залата. Когато се поставя, изглежда почти като невидимо, а и е сладко.

Редовното използване на това устройство води до подобряване на циркулацията на кръв към всички мускули и тъкани в организма, като едновременно с това стимулира изгарянето на мазнини. Възстановява се еластичността на кожата, както и нейният външен вид. Мускулите се тонизират, което води до постигане на мечтаната форма. След бременност можете да се сдобиете с перфектната фигура, използвайки този мускулен треньор. Въпреки това, ако сте бременна или имате някакво хронично заболяване, е препоръчително да се консултирате с Вашия лекар, преди да използвате този продукт.
Kупи EMS-Trainer с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как работи EMS-Trainer?

Треньорът на мускули работи върху Вашите мускули само за 20 минути, като Ви помага да постигнете желания резултат за кратко време, в сравнение с часовете, които бихте могли да прекарате във фитнес залата. Преди устройството да бъде пуснато на пазара, то е преминало през изследвания и клинични изпитвания. В уебсайта на производителите има положителни отзиви, които доказват неговата ефективност. EMS Trainer възбужда мускулите чрез електрически сигнали, като предизвиква тяхното свиване и разпускане. За разлика от упражненията, които стимулират мускулите през мозъка, според изследователите това устройство стимулира коремните мускули чрез нервната система в областта.

Когато устройството е включено, коремните мускули започват да се свиват, което предизвиква изгаряне на излишните мазнини и тонизиране на мускулите. Налице е ускорено кръвообращение в мускулите и тъканите, особено в коремната област. Можете да се отървете от значително количество телесни мазнини, благодарение на това устройство. Можете да свалите около 8-10 кг само в рамките на един месец. Не е нужно да прекарвате по няколко часа във фитнес залата, за да постигнете тези резултати. Повечето трениращи, които ходят редовно на фитнес, понякога получават травми, но с това устройство е малко вероятно да се сблъскате с подобни проблеми.

Състав и съставки на колан EMS

Колан EMS-Trainer е създаден благодарение на технологиите и годините на изследвания в областта на спортната медицина и физическата подготовка. Компонентите са добре проучени и си пасват идеално, гарантирайки, че ще доведат до най-добрия резултат.

Колан EMS за загуба на тегло има шест основни компонента.

Те включват:

 • Голяма подложка за корема;
 • Три меки подложки от хидрогел;
 • Две малки подложки, които можете да използвате за краката и ръцете;

В опаковката има и 3 контролни панела – Контролният панел следва да бъде прикрепен към трите подложки едновременно. Необходими са 2 батерии AAA, за да започнете тренировка, но те не се предлагат в оригиналната опаковка, а трябва да бъдат закупени допълнително.

Горепосочените компоненти не предизвикват нежелани странични ефекти, а единствено положителни резултати.

Kупи EMS-Trainer с 50% отстъпка*на официалния сайт

Инструкции за употреба на EMS-Trainer

Вижте по-долу инструкциите за използване на мускулния треньор:

 • Мускулният стимулатор трябва да бъде опънат около талията, като по-малките подложки, които са от двете страни, следва да лежат върху меката област на коремните мускули между бедрената кост и ребрата.
 • Коланът на мускулния стимулатор следва да бъде обезопасен с неговата кукичка и закопчалка, за да се задържи на място.
 • Бутонът за включване на Вашия EMS Trainer следва да се включи чрез бутона за превключване, разположен на предния панел на устройството.
 • Интензивността на мускулния стимулатор може да се регулира с помощта на бутоните стрелки, като се настрои необходимото ниво на интензивност.
 • На мускулния стимулатор следва да бъде позволено да работи върху Вашите мускули около 20-25 минути на ден, пет пъти седмично, ако сте начинаещ.
 • Устройството трябва да се изключи, когато приключи периодът от 20-25 минути.

bg-EMS-Trainer

Устройството следва да се съхранява на място, недостъпно за деца, за да се избегне увреждане. Тъй като устройството не е сложно за употреба и няма да Ви навреди, можете да го използвате без лекарско предписание.

Наблюдавайте напредъка, който постигате, благодарение на устройството.

Как да закупя колан EMS в България?

Най-доброто място за закупуване на продукта е официалната му уебстраница. Ползвате се от няколко предимства при закупуване от официалната му уебстраница, например може да получите намаление на цената, както и безплатна доставка до дома Ви. Причината, поради която не трябва да го купувате от магазини за електронна търговия или други места, е, че можете да попаднете на имитиращи устройства, които няма да осигурят добри резултати.

Вижте по-долу как да поръчате устройството:

 • Попълнете формата за поръчка в уебсайта, която изисква да въведете Вашето име, адрес, телефонен номер и имейл адрес,
 • Изчакайте служител за обслужване на клиенти да потвърди Вашите данни,
 • Можете да изберете да платите за продукта онлайн или когато го получите, на място,
 • Получавате устройството няколко дни след поръчката. 

Цена на EMS-Trainer в аптеките

Колан EMS е много достъпен в сравнение с други подобни устройства на пазара, които не са в състояние да осигурят отлични резултати. Първоначалната цена на продукта е 138 лева, но получавате отстъпка от 50% и само сега цената е 69 лева. Тази оферта ще бъде активна за кратко време, затова побързайте!

Мнения за колан EMS Отзиви

Кристина, 28 г., Румъния, споделя:

Бях доста пълничка и имах трудности да се включвам в спортни активности. Но с EMS-Trainer за загуба на тегло свалих около 8 кг през първия месец. Въпреки че все още има какво да намаля от теглото си, мисля, че с помощта на устройството, всичко ще подейства.

otzivi-EMS-Trainer

Марина, 32 г., Шотландия, споделя:

Когато водиш заседнал начин на живот, няма нищо по-подходящо от корсет или треньор. Треньорът за мускули бе моят спасител, тъй като ми помогна да се отърва от излишните килограми в рамките на няколко седмици. Не мога да кажа нищо лошо за това устройство, използването му предлага само и единствено множество предимства.

EMS-Trainer-otzivi
Kупи EMS-Trainer с 50% отстъпка*на официалния сайт

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: