EMS-Trainer Prospect. Pret si Pareri

EMS-Trainer Prospect. Pret si Pareri
5 (100%) 1 vote

EMS-Trainer este un stimulator muscular ce folosește o nouă tehnologie pentru a înlocui antrenamentele clasice la EMS-Trainer-rosală. Cu ajutorul acestui dispozitiv veți putea arde grăsimile subcutanate și să vă antrenați mușchii abdominali în același timp. Nu veți mai avea nevoie de antrenamentele obositoare de la sală și nici de abonamentele costisitoare. Dacă vreți să aveți musculatura la care ați visat din totdeauna făcând doar 20-25 de minute de efort atunci corsetul EMS este exact ceea ce vă trebuie și are și un preț avantajos. Veți economisi timp și bani deoarece nu va mai trebuit să mergeți la sală timp de 2-3 ore pentru antrenamente. Odată pus, nu e proeminent și arată bine.

Folosirea regulată a acestui dispozitiv poate îmbunătăți circulația sangvină la toți mușchii și toate țesuturile. Arderea grăsimilor este foarte ușoară cu ajutorul acestui dispozitiv. Pielea își va recăpăta elasticitatea și aspectul iar mușchii vor fi tonifiați pentru a putea avea corpul la care ați visat mereu. Chiar și după sarcină, dispozitivul vă poate ajuta să reveniți la aspectul de odinioară. Cu toate acestea, dacă sunteți gravidă sau suferiți de afecțiuni cronice, este foarte indicat să vă consultați cu un medic înainte de a folosi dispozitivul.
Cumpara EMS-Trainer cu 50% reducere*pe site-ul official

Cum functioneaza EMS-Trainer?

Stimulatorul muscular antrenează mușchii în 20 de minute în așa fel încât la final rezultatul este similar cu cel rezultat după ore petrecute la sală. S-au făcut numeroase cercetări și testări clinice înainte ca dispozitivul să intre pe piață. Există câteva recenzii care atestă autenticitatea dispozitivului pe site-ul producătorului. EMS Trainer stimulează mușchii cu impulsuri electrice pentru a-i determina să se contracte. Spre deosebire de mișcările fizice care stimulează mușchii prin intermediul creierului, dispozitivul stimulează mușchii prin intermediul unui nerv specific identificat de cercetători. Odată ce aparatul este pornit mușchii încep să se contracte ceea ce îi ajută să se tonifice și vă ajută să ardeți grăsimile. Circulația sangvină în zona mușchilor și a țesuturilor este mult îmbunătățită. Cu ajutorul dispozitivului puteți slăbi chiar și 8-10 KG într-o lună fără a petrece nici măcar un minut la sală. Majoritatea celor care merg la sală pot avea anumite traume musculare după terminarea antrenamentului. Folosind acest dispozitiv șansele ca așaceva să se întâmple sunt mici.

Ingrediente corsetul EMS si Compoziție

Corsetul EMS este rezultatul unei dezvoltări tehnologice care a necesitat ani de cercetare în domeniul antrenamentelor fizice și a medicinei sportive. Componentele aparatului au fost concepute pentru a se asigura că acestea au cele mai bune rezultate posibile, ele lucrează împreună pentru a genera rezultate.

EMS-Trainer are șase componente de bază. Acestea fiind:

 • O pernă electrică pentru abdomen
 • Trei perne electrice moi cu hidrogel
 • Două genunchiere și două cotiere

În cutie mai sunt și 3 panouri de control – Ele se fixează la cele 3 perne electrice. Dispozitivul are nevoie de 2 baterii AAA pentru a funcționa. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

Componentele de mai sus nu au efecte secundare nedorite.

EMS-Trainer site-ul oficial

EMS-Trainer: instrucțiuni de utilizare

Mai jos sunt instrucțiunile de utilizare ce trebuie urmate:

 • Stimulatorul muscular trebuie întins în jurul taliei. Asigurați-vă că pernele mai mici sunt de o parte și de alta a taliei acoperind zona mușchilor abdominali dintre pelvis și cutia toracică
 • Centura tebuie prinsă cu clamele ei și legată bine pentru a o ține pe loc
 • Porniți dispozitivul EMS comutând butonul de pe panoul din față a centurii pe poziția on
 • Intensitatea la care stimulează musculatura poate fi reglată folosind butoanele cu săgeți, astfel veți regla nivelul de tonifiere a mușchilor
 • Stimulatorul trebuie lăsat să vă antreneze mușchii timp de 20-25 de minute pe zi și de cinci ori pe săptămână dacă sunteți abia la început
 • Aparatul trebuie oprit după ce ați terminat sesiunea de stimulare musculară

ro-EMS-Trainer

Aparatul nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor.

Deoarece aparatul nu este complicat de folosit și nu vă poate răni, nu aveți nevoie de un aviz medical pentru a-l folosi.

Puteți să vă monitorizați progresul folosind aparatul.

De unde poti cumpara corsetul EMS in Romania

Cel mai indicat loc de a cumpăra produsul este site-ul oficial. Acolo beneficiați de mai multe avantaje la cumpărare. Două dintre acestea sunt reducerea de preț și livrarea gratuită la domiciliu. Motivul pentru care nu e indicat să cumpărați de pe site-urile comerciale, filialele farmaceutice și alte locuri comerciale este pentru că acolo puteți da peste produse contrafăcute ce nu au rezultatele pe care le doriți.

Mai jos sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a plasa o comandă:

 • Completați formularul de pe site cu numele, prenumele, adresa, numărul de telefon și email-ul
 • Așteptați un telefon de la agenție pentru a confirma detaliile comenzii
 • Puteți să plătiți produsul online sau la sosire
 • Livrarea se face în doar câteva zile de la plasarea comenzii

Pret EMS-Trainer

Corsetul EMS-Trainer are un preț foarte accesibil comparat cu aparatele similar de pe piață care nu vă pot garanta rezultat. Momentan se face o reducere de preț de 50% de la prețul original. Prețul original este de 318 lei, adică 76 USD, însă cu reducerea de preț, prețul este acum 159 de lei, adică 38 USD. Această ofertă nu va fi disponibilă pentru mult timp, grăbiți-vă să beneficiați de aceasta.

Pareri despre corsetul EMS forum

Cristina, 28 de ani, din România, spune:

‘’Eram cam grasă și mi-era greu să fac mișcare. În ciuda acestui fapt, EMS Trainer m-a ajutat să slăbesc 8 Kg în prima lună. Deși mai am mult de slăbit, eu cred că cu ajutorul acestui aparat voi reuși s-o scot la capăt.’’

pareri-EMS-Trainer

Marine, 32 de ani, din Scoția, spune:

‘’Când duci o viață sedentară, aparatul ăsta e mana cerească. Stimulatorul muscular m-a ajutat să slăbesc mult în primele săptămâni de utilizare. Nu am nimic negativ de spus despre acest aparat, nu pot decât să-l laud.’’

EMS-Trainer-pareri
Cumpara EMS-Trainer cu 50% reducere*pe site-ul official

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: