EMS-Trainer Vélemények, ára a gyógyszertárban

EMS-Trainer Vélemények, ára a gyógyszertárban
5 (100%) 1 vote

Az EMS-Trainer az fogyáshoz egy új technológiai eszköz vagy izomoktató, amely az edzőtermekben az erősítő EMS-Trainer-huedzést váltja fel. Ezzel az új, hatékony eszközzel a bőr alatti zsírt égetheti, valamint a hasi izmokat is képezheti. Azt fogja mondani, nem az előfizetések az edzőteremben, amelyek drága, és néha elhagyja. Ha csak 20-25 percnyi izomképzéssel szeretné elérni álmait, viszonylag alacsony áron, akkor a legjobb fogadás az EMS övet. Rengeteg időt takarít meg, mivel a 2-3 órát az edzőteremben való továbbképzésre nem fogod tölteni. Amikor elhelyezésre kerül, szinte láthatatlan és aranyos is.

Ennek a készüléknek a használata következetesen javítja a vérkeringést a test minden izmához és szövetéhez. A zsírégetés valóban javul az izom tréner használatával. A bőr rugalmassága helyreáll, valamint megjelenése. Az izmok tonizálódnak, ami az álom testformájának eléréséhez vezet. A terhességet követően az izmos edző segítségével tökéletes testformát kaphat. Ha azonban terhes vagy krónikus betegségben szenved, nagyon ajánlatos konzultálni orvosával, mielőtt megpróbálná ezt a csomagot.
Vasarlas EMS-Trainer 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Hogyan hat az EMS-Trainer?

Az izmok edzője az izmaidat mindössze 20 perc alatt fejti ki, hogy elérje a kívánt eredményt, mint a tornaterem órákban eltöltött órák. Számos kutatás és klinikai vizsgálat történt, mielőtt a készüléket feltalálnánk. A gyártó honlapján számos pozitív értékelés található, amelyek bizonyítják a készülék hitelességét. Az EMS Trainer az izmait villamosan izgalmasan fejti ki, és végül megköti őket. Ellentétben a gyakorlatokkal, amelyek az agyadban izmait stimulálják, ez az eszköz stimulálja a hasi izmokat az idegen keresztül a kutatók szerint.

Amikor a készülék be van kapcsolva, a hasi izmok elkezdenek összehúzódni, ami a zsírégetést és az izmok alakulását eredményezi. Fokozott a vérkeringés az izmokhoz és a szövetekhez, különösen a hasi területeken. Az egyén az eszköz használatával jelentős mennyiségű testzsírt veszíthet. A készülék használatának körülbelül egy hónapja alatt körülbelül 8-10 kg súlyt veszíthet. Nem kell több órát tölteni az edzőteremben, hogy elérje ezeket az eredményeket. A legtöbb edző, aki feliratkozik az edzőterembe, néha traumát szenved a képzések után. Ugyanakkor nem valószínű, hogy ugyanezt tapasztalja ezzel a trénerrel.

Összetevői EMS övet Mellékhatása

Az EMS övet az fogyáshoz tiszta technológiából és a sporttudományi és fizikai edzésre vonatkozó sokéves kutatásból nyerték ki. A komponenseket jól vizsgálták annak érdekében, hogy biztosítsák a legjobb eredményt. Az alkatrészek jól illeszkednek a legjobb eredmény eléréséhez.

Az EMS Trainer hat fő összetevőből áll. Ezek a következők:

 • Egy nagy pad a hashoz
 • Három puha hidrogél párna
 • Két kicsi párna, amit a lábak és a kezek számára használhat

A dobozban 3 vezérlőpanel is található – A vezérlőpanel egyidejűleg a három párnához csatlakozik. Az edzőnek 2 AAA elemre lenne szüksége az edzés megkezdéséhez. Ezek azonban nem az eredeti csomagban találhatók, hanem meg kell vásárolni.

A fenti összetevők nem adnak nemkívánatos mellékhatásokat, hanem csak pozitív eredményeket.

EMS-Trainer hivatalos honlapon

Az EMS-Trainer használatára vonatkozó utasítások

Ellenőrizze az alábbiakat az izom tréner használatára vonatkozó utasításokról:

 • Az izomstimulátort a derék köré kell feszíteni, biztosítva, hogy a kisebb lapok mindkét oldalán feküdjenek a csípőcsontok és a bordák közötti hasi izmok lágy területe felett.
 • Az izomstimulátor övet a horgos és hurok rögzítővel kell rögzíteni, hogy a helyén tartsa
 • Az EMS szíj kapcsoló gombját be kell kapcsolni a készülék elülső paneljén található kapcsológomb segítségével
 • Az izomstimulátor intenzitása a „nyíl” gombok segítségével állítható be, amelyek a tonizálási szintet állítják be.
 • Az izomstimulátort meg kell engedni, hogy napi 20-25 percig dolgozzon az izmoknál, és kezdőként heti öt alkalommal.
 • A készüléket ki kell kapcsolni, ha a hasi izomstimuláló periódusban vagy a szekcióban van

hu-EMS-Trainer

A készüléket a gyermekektől elzárva kell tartani, hogy elkerülje a károsodást vagy a romlást. Mivel az eszköz nem bonyolult, és nem árt neked, akkor orvos nélkül is használhatja.

Figyelje a készülék használatával kapcsolatos előrehaladást

Hol kapható EMS övet?

A legjobb hely a termék megvásárlására a hivatalos weboldal. A hivatalos weblapról történő vásárlással számos előnye van. Néhányan azt tudják, hogy árcsökkentést kaphat, és akkor is élvezheti az ingyenes házhozszállítást, amikor a készüléket megrendeli. Az ok, amiért nem kellene az e-kereskedelmi üzletekből, a gyógyszergyártásból és más piaci helyekből vásárolni, az, hogy hamis eszközökre szállhat, amelyek nem nyújtanak jó eredményeket. Ellenőrizze az alábbi lépéseket az eszköz megrendeléséhez:

 • Töltse ki a megrendelőlapot a weboldalon, amely megköveteli, hogy a nevét, lakóhelyét, telefonszámát és e-mail címét adja meg
 • Várja meg, amíg az ügyfélszolgálati ügynök megerősíti az adatokat
 • Dönthet úgy, hogy fizet a termékért online vagy ha megkapta
 • Néhány nappal a megrendelés után kapja meg az eszközt

A EMS-Trainer ára

Az övet EMS tréner nagyon kedvező árú a többi hasonló eszközhöz képest, amelyek nem képesek nagyszerű eredményeket nyújtani. Az eredeti ár 50 százalékos kedvezménnyel rendelkezik. Az eredeti ár 23800 Ft, de a kedvezmény miatt az ár jelenleg 11900Ft. Az új ár hosszú ideig nem áll rendelkezésre, ezért gyorsan kell megrendelni egy csomagot.

Vélemények EMS övet

Cristina, 28, Romániából, ezt mondja:

” volt extra súlyom, és így nehéz volt sportolási tevékenységet folytatni. Az EMS övet azonban az első hónapban 8 KG-ot veszítettem el. Mégis, még több zsír elveszhet, azt hiszem, az eszköz segítségével minden meg fog működni.

velemenyek-EMS-Trainer

A 32-es tengerész, Skóciából, ezt mondja:

„amikor mindig ülő életmódot élsz, nincs jobb, mint ez a fűző vagy edző. Az izom edzője az én megmentőm volt, mivel segített nekem több zsírt elveszíteni néhány héten belül. Nincs egyetlen negatív a készülékkel kapcsolatban, de csak előnyök.”

EMS-Trainer-velemenyek
Vasarlas EMS-Trainer 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: